Priser, partering og bestilling af lammekød

 

Priser på lammekød, slagtning og partering:
Lammekød:                                   kr.  60,- pr. kg på krogen (vejer mellem 18 og 25 kg)
Slagtning:                                     kr. 350,-
Finpart. u/ pak:                             kr. 160,- (kødet leveres i plastposer til egen opdeling)
Finpart. m/ pak:                            kr. 250,- (vakuumpakket med etiket, lige klar til frys)
Udbening af kølle/bov i fbm finpart: kr. 110,- 

Dyrene dyrlæge kontrolleres og slagtes hos DK-Kød i Linde.

Standardpartering af lam:

  • Bov deles i 2 stege
  • Sider klargøres til stegeben og rullepølseslag
  • Ryggen deles i 2 stege med ben
  • Halsen saves i koteletter
  • Køller leveres hele uden skank og nøgleben

Der vil i ovenstående standardpartering ikke være fars eller småkød.

Fars eller småkød kan om ønsket tages fra køller/bov, men bemærk tillægspris for udbening af køller/bov. 

Bestilling og afhentning af lammekød:
Hvis du er interesseret i noget af det velsmagende kød, så kontakt os på 20781868, eller send forespørgsel på mail galsgaard@os.dk

Kødet afhentes af dig hos slagteren i Linde. 

Betaling:
Bankoverførsel eller MobilePay.

                                                            
Kontakt os hvis du har spørgsmål. Du er altid velkommen. 

WEB by HC