Priser, partering og bestilling af kalvekød

 

Priser på kalvekød og partering:
Kalvekød:                             kr. 60,- pr. kg på krogen (kvart vejer mellem 40 og 50 kg)
Finpartering u/ pak:               kr.  5,- pr. kg (kødet leveres i plastposer til egen opdeling)
Finpartering m/ pak:              kr.  8,- pr. kg (vakuumpakket med etiket, lige klar til fryseren)
Pak/opdel i mindre end kvart: kr. 60,- pr del (del en kvart kalv med din nabo)
Oksefars:                              kr. 65,- pr. kg (ring og forhør nærmere)

Dyrene dyrlæge kontrolleres og slagtes hos DK-Kød i Linde.

Standardpartering af kalv:
Dyret deles i halv eller kvart. Kan opdeles i mindre dele mod merpris.

Forpart, vinge:

  • Boven saves i stege med ben
  • Tykkam udbenes og skæres i stege
  • Bryst hakkes, da det giver mager fars
  • Side saves i tværreb, slag hakkes - flansteak bliver taget fra separat og hakkes ikke
  • Skank saves i Osso Buco
  • Kraftben saves til kogeben

Bagpart, pistol:

  • Mørbrad
  • Højreb deles i stege
  • Tyndstegsfilet - kan skæres i bøffer
  • Inderlår - kan anvendes til steaks eller roastbeef
  • Klumpen - anvendes til venøbøffer, roastbeef eller grydesteg.
  • Lårtunge - pakkes som lårtunge
  • Cuvette og culotte ridses til steg
  • Tykstegsfilet skæres i engelske bøffer
  • Muskel hakkes
  • Yderlår - anvendes til steg, benløse fugle eller gullasch
  • Skank saves til Osso Buco
  • Kraftben saves til kogeben

Fars leveres i plastposer a 5 kg til egen opdeling, passende til din husholdning.


Bestilling og afhentning af kalvekød:
Hvis du er interesseret i noget af det velsmagende kød, så kontakt os på 20781868 eller send forespørgsel på mail på galsgaard@os.dk

Kødet afhentes af dig hos slagteren i Linde.

Betaling:
Bankoverførsel eller MobilePay.

Kontakt os hvis du har spørgsmål - du er altid velkommen.

WEB by HC